Omgeving Huize Vosseslag :

Huize Vosseslag, Driftweg 141 , De Haan,  is gelegen op 250 meter wandelafstand van het strand.

Op enkele meters van de woning vindt u een Chinees restaurant. Op ongeveer 300 meter van de vakantiewoning heeft zich een apotheker en een bakker gevestigd.

Taverne's en restaurantjes zijn er bij de vleet en in de onmiddellijke nabijheid.

Huize Vosseslag is gelegen op 2400 meter afstand van het centrum van De Haan en op 2800 meter van het centrum van Bredene. Het ligt halverwege tussen Oostende en Blankenberge.

De tramhalte is kindvriendelijk te bereiken via de voetgangersbrug, ongeveer een 150 meter.

De Haan neemt in het hart van vele vakantiegangers een apart plaatsje in. De stad nam deel aan de wedstrijd "Mooiste dorp van Vlaanderen" en eindigde bij de top drie.

In het centrum van De Haan ligt het park La Potinière waar je kinderen naar hartelust kunnen gocart rijden terwijl de ouders rustig kunnen verpozen in de Taverne.

Er bevinden zich ook drie tennisvelden in het park.

Op enkele kilomters van De Haan ligt Brugge, een uniek trekpleister dat jaarlijks menig bezoeker in beroering brengt. Houdt u van dieren, dan is Sealife Center in Blankenberge een bezoekje waard. En voor de kleinsten is er Plopsaland in De Panne met Piet Piraat en K3.

En om niet te vergeten: als je van de woning naar het strand loopt is er de golfclub en visvijver.

Sporten:

* Er zijn in de fietsenberging 6 fietsen aanwezig voor volwassenen en 3 kinderfietsen, waarover u vrij kan beschikken. Info over de mooie fietsroutes langs de kust vindt u in de vakantiewoning en natuurlijk bij de dienst voor toerisme in De Haan of tijdens de zomermaanden (juli en augustus)in het V.V.V. infokantoor in het centrum van Vosseslag.

*In het dorp is een speelplein, waar eveneens een paar sportvelden ( voetbal- en basketbalplein) te vinden zijn. Een beetje verderop is er een tof speelbos.

*Tijdens de zomermaanden worden er op het strand allerlei activiteiten georganiseerd: meer info hierover vindt u bij de dienst toerisme van De Haan.

*Zwemmen kan in het ,Stedelijk zwembad , Sparrenboslaan 27, De Haan, 059 / 27.90.14

        of in Sunparks De Haan, Wenduinesteenweg 150, De Haan

Praktische info Huize Vosseslag :


Nuttige tips


Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze vakantiewoning "Huize Vosseslag".

Wat mag je niet vergeten?

     -Bedlinnen: te voorzien per bed:laken,   

                      kussensloop en dekbedovertrek.

                      Er zijn 2  tweepersoonsbedden en 9

                      één persoonsbedden.

     -Handdoeken

     -Keukenhanddoeken-schoteldoeken-vaatwas  

      poeder of tabletten-vloeibare zeep voor

      de wasmachine

     -toiletpapier


De sleutels van de vakantiewoning worden u overhandigd bij aankomst  na betaling van de eindschoonmaak en verblijfkosten.


Bij verlies van een sleutel zal een bedrag van  25 euro worden aangerekend.


Gelieve bij aankomst de woning te inspekteren en eventuele onregelmatigheden te melden uiterlijk voor 12.00 uur de dag na aankomst.


Hebt u vragen, contacteer de verhuurder voor verdere uitleg.


Huishoudtoestellen   


De meeste toestellen, zoals gasfornuis, koelkast, wasmachine, microgolf, droogkast, vaatwasmachine zijn vrij voor de hand liggend in gebruik. Hebt u toch vragen, lees dan de instructiebladen, die zich bevinden in de lade van de kast in de woonkamer. Indien u de vaatwasmachine gebruikt, dient u deze leeg te laden voor het verlaten van de woning op het einde van de vakantie.


Tuinmeubelen


De grote tuintafel staat op het terras; de kleine tafel bevindt zich in de berging, alsook de bijhorende stoelen. 


Afval


Naargelang de huurperiode zijn er een aantal huisvuilzakken van de gemeente De Haan voorzien in de huurprijs; bijkomende zakken zijn te verkrijgen in de supermarkten en krantenwinkels in De Haan. Het is niet toegelaten om andere zakken dan de officiële te gebruiken. De huisvuilzakken worden iedere maandagmorgen  opgehaald.


Verwarming


De woning wordt verwarmd bij middel van centrale verwarming op aardgas. De centrale verwarming is zodanig afgesteld dat het 's morgens tijdig, 8.00 uur, warm is. De overschakeling op nacht gebeurt om 23.00 uur.


Einde vakantie 


-Alle vensters, rolluiken en deuren sluiten 

-De koelkast leeg, schoon te maken

-De huisraad op zijn plaats te zetten

-De tuinstoelen eventueel terug in de berging te

 zetten

-De thermostaat op 15 graden te zetten

-Controleren of de fietsenberging op slot is

-Vaatwasmachine leegmaken

-Huishoudelijke apparatuur, zoals fornuis,...

 schoonmaken


Bovenstaande punten en de inventaris zullen door ons of iemand,die ons vertegenwoordigt, gecontroleerd worden  op het moment dat wij de sleutel in ontvangst nemen bij uw vertrek.


Terug naar boven of startpagina.